Worldmaster Chronograph Valjoux

Worldmaster Chronograph Valjoux

Механизъм посветен на традицията

Какво може да бъде по-удовлетворяващо за един колекционер на часовници от това да притежава исторически механизъм представител на Швейцарската часовникарска школа. Надежден, устойчив и прецизен – механизмът “Valjoux” е един от механизмите оставили своя отпечатък в историята на часовникарството. С моделът Worldmaster Luso Valjoux Chronograph, швейцарската марка Atlantic представя на публиката поредния часовник, който покрива напълно ценостите й за най-добро качество на разумна цена.

Atlantic бе една от първите марки през 30-те години на миналия век, която участва в разработването на автоматичните механизми. Всичко това обяснява прекрасно отдадеността и грижите, които са положени за този хронограф, който е екипиран с механизма на ЕТА, VAljoux 7750 декориран с Côtes de Genève, и който е възможно да бъде наблюдаван през задния корпус на часовника изграден от високо качествен сапфир кристал, положен в корпус изработен от стомана 316L.
Мобилността в днешно време е постоянно около нас и точно заради това Worldmaster Luso Valjoux е идеалния партньор за такова ежедневие. Водоустойчив до 100 метра, антирефлексно покритие на стъклото от сапфир кристал, предпазна коронка и стрелки със Superluminova покритие и всички тези качества на този модел, допълнени от факта че е лимитиран в 188 бройки, го прави наистина уникален.
Кожена каишка със специална закопчалка допълват неговата елегантност. 44 мм корпус е с интегрирани бутони, ръчно поставените индекси, часови, минутни и секундин прозорчета върху циферблата създават усещането за градски приключения. Двойния прозорец разположен на 3 часа за деня и датата напомнят за предстоящите ни събития или за изминалите вече такива.
Верен спътник в активния начин на живот, където времето е важно, Worldmaster Luso Valjoux с автоматично навиване изпъква със своята надеждност, качество и атрактивна цена.
Верни на своите изисквания, специалистите от Atlantic са приложили всички свои стандарти за водоустойчивост, издръжливост на удари и прецизност.