Worldmaster 1888 Réserve de Marche

Worldmaster 1888 Réserve de Marche

Най-новият модел в легендарната колекция “Worldmaster 1888” е първият часовник с индикатор за запаса на заряда в механизма, който Atlantic Watch SA пускат на пазара. Централата ситуирана в швейцарския град Легнау, произвежда часовници вече повече от 120 години.
Atlantic Watch SA са изградили репутация през годините на производител на часовници, при който съотношението между цена и качество е изключително добро. Ценители на часовници ще останат доволни след представянето най-новото предложение от легендарната колекция “Worldmaster 1888”, което е подкрепено с индикатор за заряда на механизма. Той е представен в стоманен корпус с диаметър 42 милиметра. Едно от най-големите му предимства е неговия гилоше циферблат с интегрирания показател за резерва на заряда. Лицето му е предпазено от сапфир кристал стъкло с покритие против отражения. Коронката е уплътнена с двойно уплътнение, а задния капак е на винт, осигурявайки 50 метра водоустойчивост.
“Worldmaster 1888 Réserve de Marche” е екипиран с автоматичен механизъм, който е декориран с ЕТА “2897 Réserve de Marche” мотив. Задния корпус ни предлага изглед към сложния механизъм на часовника и изключителната хореография на неговите съставни части.
Моделите от тази серия са възможни в сребристи, черни или кремави циферблати и черни или кафяви кожени каишки.