TW Steel Утвърди Луксозна CEO Линия с колекцията ‘Къванч’

TW Steel Утвърди Луксозна CEO Линия с колекцията ‘Къванч’

Амстердам, Холандия (21 Септември, 2011) – В чест на парньорството си с турската звезда Къванч Татлъту, TW Steel – холандската марка за часовници с мото ‘Big in Oversized Watches’ има удоволствието да представи три изключителни модела от серията CEO Tech, носещи името на актьора и отразяващи неговите страст и разбиране за изискан и луксозен стил.
28 годишен, с множество награди Къванч е голяма звезда в родна Турция и сред турските общности по света, благодарение на популярността на телевизионните си сериали. Моделите носещи неговото име от Колекцията CEO Tech без съмнение ще докажат, че са също толкова популярни, благодарение на уникалните си черти.
Моделите CE4003 и CE4004, с диаметър съответно 44mm и 48mm, имат корпуси в матирано розово злато AA-grade. В контраст и допринасяйки към забежителния вид на часовниците, циферблата е в самоуверено синьо с лъчеви отблясъци, подчертани от италианската каишка.
Моделът CE4005, предлаган само с диаметър 44mm, е елегантно допълнение към колекцията, изработен в стоманен матиран корпус и блестящ безел с PVD покритие от бяло злато и осем декортивни елемента в стомана. Изтънченият вид на часовника е завършен с добавянето на 128 A-grade истински диаманта, сдефен циферблат и сива италиянска каишка.
“Къванч е невероятен човек и така пълен с енергия и страст към това което прави” коментира Директора по дизаин на TW Steel – Тон Кобеленс, “Наистина исках да създам тези модели, така че да отразяват неговите вкусове, както и да използвам самият Къванч, като вдъхновение за дизайна.”
“Той има изключително присъствие и харизма, а сините му очи са забележителни, затова изпълних моделите CE4003 и CE4004 използвайки имено това синьо, опитвайки се да ги отразя. Ние знаем също така, че той има много почитателки, поради успеха на неговите сериали. Моделът CE4005 без съмнение ще задоволи клиентките, ценители на лукса, подчертан от вълнуващите диаманти върху безела и копринения блясък на седефения циферблат.”
Къванч Татлъту е също толкова доволен от първата колекция от TW Steel за отбелязване на тяхното партньорство. “Мисля, че моделите от колекцията Kivanç са фантастични!” заяви той. “Наистина съм впечатлен от вида им. И двата модела са толкова уникални, в същото време се съчетават изключително добре като колекция. Синьото в комбинация с розово злато за мен лично е особено привлекателно и много модерен подход. Също така не може да се отрече, че прекрасният вид на CE4005, е наистина достъпен лукс!”
Всички модели в колекция Kivanç са с хронографен механизъм, измерващ време до 1/20 от секундата и стъкло от сапфир кристал. Името Kivanç е изписано под логото на TW Steel на всеки циферблат, докато подписът му краси задния капак за да персонализира тези специални модели. Моделите са с 10ATM водоустойчивост.
Семейната компания TW Steel, оглавена от 28-годишния Генерален Мениджър и съсобственик – Джорди Кобеленс, се радва на репутация като иновативна, бързо развиваща се марка със самоуверен стил и се предлага в повече от 80 държави по света. Холандската компания също така е и официялен партньор на екипа на Lotus Renault Grand Prix, състезаващ се в Световния Шампионат на Формула 1.

Swiss Boutique – Сердика Център София, ет. 1, Сити Център София, ет. 1, Гранд Хотел София