TW Steel представя нови модели от колекцията Maverick

След успешното стартиране на колекцията Maverick през 2016 година, марката известна със смелия и дързък дизайн на часовници, подсилва своята колекция с представянето на седем нови модела. Вдъхновени от часовника Son of Time, Maverick часовниците смесват в себе си типичния винтидж стил с строго изявения дизайн на TW Steel.

Гордо поддържайки дръзкия изглед на часовниците от колекцията Maverick, новите модели носят по-изтънчен елемент към колекцията. С фин дизайн и захранвани от хронографни механизми, новите модели са налични в два размера на корпуса 45мм и 48мм. Всеки един от тях е с минелал стъкло подсилено със сапфир кристал, бутоните на хронографа наподобяват бутала на двигател, а коронката капачка за резервоар. Съобразно стандартите на TW Steel , всички модели от колекцията Maverick са с 10 АТМ водо-устойчивост.

Новите варианти на разпознаваеми корпус Maverick идват в три варианта: стомана, розово злато PVD  покритие и черно PVD покритие. Докато при черните варианти са използвани същите механизми и релефни циферблати, останалите модели са нови хронографни механизми 6S10. Освен това моделите MS73 и MS84 не са с релефни циферблати.

„Колекцията ни Maverick наистина направи сериозно впечатление миналата година,” сподели главният дизайнер и съсобственик Тон Кобеленс. „Исках да придам нов фин изглед на новите модели без да отнемам от специалното ДНК на Maverick колекцията. С тези нови часовници оставаме верни на дръзкия и смел дизайн на марката, но добавяме и малко финес. Щастлив съм да кажа, че резултатите са удивителни.”

Цените започват от 685 лева до 785 лева.

Разгледайте цялата колекция Maverick тук.