Гаранция и Поправки

Начало Swiss Boutique Гаранция и Поправки

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период от 3 години, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

 

  • Всички продукти, закупени или поръчани от този сайт или от нашите магазини Swiss Boutique са 100% автентични.
  • Ние сме единствен оторизиран партньор за България на марките: TW STEEL, MeisterSinger, Delbana, 33 Element, Laso 1925, Yamaha Factory Racing, VR46, Rebecca, Ottaviani, Passavinti, Garel, Encelade, Roderer. Гарантираме с името си за автентичността на всички продукти, представени на нашия сайт.
  • Безплатна доставка за територията на България с опция тест и преглед
  • Продуктите предложени за продажба на този сайт са налични в България.
  • Можете да изберете удобен за Вас начин на доставка и плащане
  • Всички продукти стигат до Вас в оригиналната си кутия и с оригинална гаранционна карта
  • Гарантирана доставка
  • Гаранционен и следгаранционен сервиз за всички продукти закупени от bg

За да запазите своята гаранция, погрижете се продукти, закупени от SwissBoutique.bg винаги да се обслужват и поправя от представител на фирма ТЕО ЕООД.

ГАРАНЦИЯТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НЕ ПОКРИВА:

– Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката

– Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване

– Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде отремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.