Часовници Urban ref. UR908 корпус 43мм
Urban ref. UR908 корпус 43мм

Модел  Urban

Механизъм Miyota 8245, automatic; 42 hours power reserve

Диаметър 40 мм

Корпус стомана, 43 мм

Сапфир кристал

Водоустойчивост 5 АТМ

1560,00лв.

Лизинг Лизинг
Предложете цена
Код: UR908 Наличност: наличен
Описание

Градското дете на Meistersinger

Urban – часовникът с една стрелка за новодошлите

Meistersinger правят механични часовници за хора, които знаят какво е важно за тях. Хора, които не броят всяка една секунда и искат нещата, които ги заобикалят, да са констуирани умно и внимателно.

Всички часовници Meistersinger са изработени в един консистентен стил, който е спечелил редица награди за дизайн на марката. Циферблатите на часовниците Meistersinger се състоят винаги от една стелка, а цифрите, които индикират часа, са две.

Моделът Urban е едно от последните творения на марката и нещото, което го отличава от другите модели са изключително големите цифри индикиращи часа на 12, 03,06 и 09. Останалите часове са индикирани са малки цифри и индекси кореспондиращи силната структура на часовника и едната стрелка. изчистен дизайн, който подхожда на космополитния и глобален гражданин, както и за всеки, който предпочита изчистен дизайн пред сложните форми.

Изчистен дизайн, тежък механизъм

Здравия и леко груб стоманен корпус е дом на механизъм произведен в Япония, страна в която концентрацията и опростяването са се превърнали отдавна в изкуство. Роторът въртящ се в двете посоки, събира заряд за 42 часа на механизма Miyota 8425.

Консистентен както в стила, така и в технологията, този модел идеален спътник в градския ви живот.

Materials: Стомана

Movement: Автоматичен

Watch Type: Дамски Мъжки

Water resistance: 50 M

Предложете цена