Часовници ACE104 корпус 44мм 20АТМ лимитирана серия 1000бр.

Часовници ACE104 корпус 44мм 20АТМ лимитирана серия 1000бр.
ACE104 корпус 44мм 20АТМ лимитирана серия 1000бр.
  • Автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя.
  • Безплатна доставка с опция за преглед и тест.
  • Възможност за покупка на лизинг.
  • Възможност да предложите приемлива за вас цена.

1960,00лв.

Swiss Boutique
Код: ACE104 Наличност: по заявка
Характеристики
Марка: TW Steel
Материал на корпуса: Стомана 316L Стомана с PVD покритие
Размер на корпуса (mm): 44
Стъкло: Сапфир кристал
Гаранция: 2 години
Механизъм: Швейцарски Кварцов (батерия)
Верижка/каишка (материал): Телешка кожа върху гума
Вид часовник: Мъжки
Водоустойчивост: 200 M
Колекция: ACE Genesis
Описание

TW Steel пише нова глава в историята на достъпния лукс

Марката TW Steel винаги е предлагала на клиентите си часовници окачествявани като достъпни луксозни. Колекцията ACE Genesis е следващата стъпка, с която те предлагат най-доброто качество, но все пак не се налага да пресушавате банковата си сметка. Сега те пренасят своя свят на територията Швейцарското часовникарство. Тяхното желание да предложат качество на часовниците Swiss made, което е често извън способностите на любителите на часовници, на достъпна за тях цена.

Моделите от тази колекция се предлагат в 4 различни смели варианта, корпуса е 44 мм, стоманата е от най-високо качество 316L, полирана по два различни начина, а водо-устойчивостта е 20 АТМ. Стъклото е от сапфир кристал, силно издръжливо на издрасквания, с анти-рефлексно покритие и коронка на винт. Часовниците са задвижвани от швейцарски иновативен механизъм голям калибър  точен до 1/10 от секундата, с три хронографни брояча и централна стоп секундна стрелка, ретрограден брояч за дните от седмицата, голяма дата и живот на батерията до 4 години.

Механизмът на този часовник не е единствената ценност в него. TW Steel дизайна е също една съществена част, която впечатлява още от пръв поглед. Всеки един часовник е с черен циферблат, с ръчно поставени хронографни рингове и индикатор за деня. Каишката на часовника е комбинация от телешка кожа и гума с алигатор принт, а закопчалката е от стомана и със сгъваем механизъм.

Часовниците са лимитирани в серия от 1000 бройки.

Предложете цена