Часовници ACE103 корпус 44мм 20 АТМ лимитирана серия 1000бр.
ACE103 корпус 44мм 20 АТМ лимитирана серия 1000бр.

Швейцарски Кварцов механизъм
Корпус материал: стомана с покритие розово злато
Корпус размер: 44 мм
Циферблат: Черен
Стъкло: сапфир кристал с анти-рефлексно покритие
Каишка (верижка): черна кожа с гумиран гръб
Закопчалка: стоманена закопчалка
Гаранция: 2 години

1960,00лв.

Код: ACE103 Наличност: по заявка
Описание

TW Steel пише нова глава в историята на достъпния лукс

Марката TW Steel винаги е предлагала на клиентите си часовници окачествявани като достъпни луксозни. Колекцията ACE Genesis е следващата стъпка, с която те предлагат най-доброто качество, но все пак не се налага да пресушавате банковата си сметка. Сега те пренасят своя свят на територията Швейцарското часовникарство. Тяхното желание да предложат качество на часовниците Swiss made, което е често извън способностите на любителите на часовници, на достъпна за тях цена.

Моделите от тази колекция се предлагат в 4 различни смели варианта, корпуса е 44 мм, стоманата е от най-високо качество 316L, полирана по два различни начина, а водо-устойчивостта е 20 АТМ. Стъклото е от сапфир кристал, силно издръжливо на издрасквания, с анти-рефлексно покритие и коронка на винт. Часовниците са задвижвани от швейцарски иновативен механизъм голям калибър  точен до 1/10 от секундата, с три хронографни брояча и централна стоп секундна стрелка, ретрограден брояч за дните от седмицата, голяма дата и живот на батерията до 4 години.

Механизма на този часовник не е единствената ценност в него. TW Steel дизайна е също една съществена част, която впечатлява още от пръв поглед. Всеки един часовник е с черен циферблат, с ръчно поставени хронографни рингове и индикатор за деня. Каишката на часовника е комбинация от телешка кожа и гума с алигатор принт, а закопчалката е от стомана и със сгъваем механизъм.

Часовниците са лимитирани в серия от 1000 бройки.

Механизъм: Кварцов (батерия)

Материал: Златоно покритие Стомана

Водоустойчивост: 200 M

Тип часовник: Мъжки

Предложете цена