Часовници 12130-007

Часовници 12130-007
12130-007

Механизъм: Кварц

Корпус: Стомана

Размер: 30 мм

Циферблат: Син

Стъкло: Сапфир кристал

Каишка/Верижка: Стомана

Гаранция 3 години.

290,00лв.

Swiss Boutique
Код: 12130-007 Наличност: по заявка
Характеристики
Механизъм: Кварцов (батерия)
Вид часовник: Дамски.
Водоустойчивост: 50 M
Материал (бижу): Златно покритие
Описание

Предложете цена