Часовници 11435-769

Часовници 11435-769
11435-769

Механизъм: Кварц

Корпус: Стомана и керамика

Размер: 35 мм

Циферблат: Сив

Стъкло: Сапфир кристал

Каишка/Верижка: Стомана и керамика

Гаранция 3 години.

390,00лв.

Swiss Boutique
Код: 11435-769 Наличност: по заявка
Характеристики
Механизъм: Кварцов (батерия)
Вид часовник: Дамски.
Водоустойчивост: 50 M
Описание

Предложете цена