Часовници 10817-004

Часовници 10817-004
10817-004

Механизъм: Кварц

Корпус: Стомана

Размер: 26 мм

Циферблат: Бял

Стъкло: Сапфир кристал

Каишка/Верижка:Стомана

Гаранция 3 години.

330,00лв.

Swiss Boutique
Код: 10817-004 Наличност: по заявка
Характеристики
Механизъм: Кварцов (батерия)
Вид часовник: Дамски.
Водоустойчивост: 50 M
Описание

Предложете цена