Часовници Captain
Captain

Корпус материал: стомана
Корпус размер: 42 мм
Циферблат: бял
Стъкло: сапфир кристал с анти-рефлексно покритие от двете страни
Каишка (верижка): кафява кожа от алигатор
Закопчалка: стоманена закопчлка с тройно заключване
Гаранция: 2+1 години

13200,00лв.

Лизинг Лизинг
Предложете цена
Код: 03.2110.400/01.C498 Наличност: по заявка
Описание

Captain

Истинско продължение на наследството на Zenith

Капитан: име, което извиква мечтите ни. Мечти за дълги пътешествия, хазарт и печалби от сделки в далечни търговски пристанища… Използването на тази титла е право изключително резервирано за офицери кандидатстващи за тази титла. Нищо от изкуството на навигацията и прецизните чертежи не трябва да убягва на тези стремящи се към званието Капитан. През миналото, тази титла се е използвала само от офицери командващи плавателни съдове на краля. Captain е също така и име на колекция, която е изразява най-финия стил от наследството на Zenith.

Опита и знанието се е препредавало от поколение часовникари на поколение часовникари в границите на Фабриката в Ле Локл.

Престижната колекция е вдъхновена от линия създадена в миналото от ZENITH през средата на 1960-те години. Всички часовникарски умения – техника, прецизност и креативност – са част от тази колекция. С неговия аристократичен стил на стрелки и дълги индекси, Captain модела непременно се присъединява към класическите модели. Тези невероятни характеристики са емблематични за характера на ZENITH хронографите, произведени в средата на миналия век. В почит на оригиналния модел, Captain колекцията носи същия дух и автентичност. Чистокръвен хронограф с два големи бутона отстрани на касата. Също както 50 години преди това са били конструирани, техническите и хронографни постижения управляват развитието на тази колекция. Новото техническо поколение превъзхожда предходното с оборудването на тези часовници с нов вид високо качествени механизми със сертификат COSC, а именно легендарни El Primero проектиран през далечната 1969 година. Механизмът, с „Cotes de Geneve“ декорация, е видим през стъклото от сапфир стъкло на задния капак. В преден план се отличава слънчево сребърния циферблат и стрелките и индекси със златно покритие и завършек с родий. Прозореца за датата е позициониран на 6 часа. Три хронографни подциферблата са позиционирани във формата на V в центъра на долната част на циферблата. Captain колекцията комбинира изчистени линии със силна идентичност. Колекцията не само изразява мъжествена ретро елегантност, а също така и високо технологична сложност.

Механизъм: Механичен

Водоустойчивост: 5 ATM

Тип часовник: мъжки

Предложете цена

Swiss Boutique · Сердика

Сердика Център София, ет.1
София 1505, бул. Ситняково 48
тел: +359885812351

Работно време
10.00 - 22.00

Swiss Boutique · Парадайс

Парадайс Център София, ет.1
София 1407, бул. Черни Връх 100,
+359885812461

Работно време
10.00 - 22.00

Swiss Boutique · Офис

София 1408, ул. Балша, бл. 6
office@teo-watches.com
+359885812408

Работно време
10.00 - 18.00