Часовници TW972 корпус 45мм стомана
TW972 корпус 45мм стомана
  • Автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя.
  • Безплатна доставка с опция за преглед и тест.
  • Възможност за покупка на лизинг
  • Възможност да предложите приемлива за вас цена
  • Обявените цени са в български лева и се отнасят само за пазаруване онлайн.

490,00лв.

Swiss Boutique
Код: TW972 Наличност: по заявка
Характеристики
Brand: TW Steel
Материал на корпуса: Стомана 316L
Диаметър на корпуса (mm): 45
Стъкло: Подсилен минерал кристал Покритие - сапфир кристал
Гаранция: 2 години
Movement: Кварцов (батерия)
Strap bracelet: Текстил
Water resistance: 100 M
Колекция: Volante
Watch Type: Дамски
Описание

TW Steel се съюзява с Pink Ribbon за да създаде нов Специален модел и да повиши вниманието върху болестта Рак на гърдата

 

TW Steel иска да повиши вниманието на обществото върху проблема с болестта Рак на гърдата. Изграждайки отношения в миналото с организацията Fight Cancer, Холандската часовникарска компания обединява сили с друга такава организация Pink Ribbon, създавайки два нови модела. Часовниците са създадени като част от новата колекция Volante, правейки сериозно впечатление, както и допринасят към една сериозна кауза. Доста голяма част от продажбата на тези модели отиват при организацията Pink Ribbon, която работи неуморно всеки ден да насочи вниманието на обществото към проблема наречен Рак на гърдата, както и събират средства за изследвания насочени към решаването на този проблем.

Символът на Pink Ribbon е разпознаваем в цял свят. Той е напомняне за това, че Рака на гърдата е все още сериозна опасност и се нуждае от нашите действия за да може да премахнем тази опасност. Със своето сътрудничество с Pink Ribbon, TW Steel иска да използва своето място в часовникарския свят за да помогне на тази кауза, добавяйки нови средства към провежданите изследвания в тази сфера. С купуването на модела TW Steel Pink Ribbon Special Edition, вие помагате на една кауза засягаща жените в целия свят и същевременно заявявате гордо подкрепата с придобиването на един уникален аксесоар.

Часовникът TW Steel Pink Ribbon Special Edition е базиран на колекцията Volante и съдържа в своя дизайн силни и дръзки елементи, с които притежателя му заявява моралната подкрепа на жените страдащи от Рак на гърдата. 45 мм стоманен матиран корпус с лъскав безел, захранван от кварцов механизъм Miyota и стъкло с покритие от сапфир кристал, са все отличителни характеристики, които може да очаквате от един часовник TW Steel.

Всеки един от тези модели е с розови акценти, които са отражение на цветовете на организацията Pink Ribbon, както и на международния цвят подкрепящ кампаниите за Рак на гърдата. На циферблата е изобразено и логото на Pink Ribbon, както и числото 10 символизиращо десетия месец от годината Октомври, който е международния месец за борба с Рак на гърдата. TW972 допълва всички тези характеристики с бял седефен циферблат и бяла текстилна каишка. Часовника се предлага в луксозна кутия с допълнителна розова каишка.

„Ние сме наистина горди с тези часовници,” коментира Жорди Кобеленс, изпълнителен директор на TW Steel. „Както техния дизайн, така и това което репрезентират, означават много за компанията TW Steel, а и за мен в личен план. Болестта Рак  е нещо, от което съм засегнат и аз и възможността да се присъединя към хората от организацията Pink Ribbon е привилегия за мен. Мисля си, че е много важно хората, които са имали късмет като мен, да помогнат с каквото могат. Както с всеки един часовник, който произвеждаме, така и тези носят силно послание. Часовниците са насочени към модните тенденции, но те също така носят и силно послание. Ние мислим, че това са часовници, които хората могат да носят гордо и причините за това са повече от една.”

Предложете цена