Часовници TW967 корпус 48мм

Часовници TW967 корпус 48мм
TW967 корпус 48мм
  • Автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя.
  • Безплатна доставка с опция за преглед и тест.
  • Възможност за покупка на лизинг.
  • Възможност да предложите приемлива за вас цена.

590,00лв.

Swiss Boutique
Код: TW967 Наличност: по заявка
Характеристики
Марка: TW Steel
Калибър: Miyota 6S21
Материал на корпуса: Стомана 316L
Размер на корпуса (mm): 48
Стъкло: Подсилен минерал кристал Покритие - сапфир кристал
Гаранция: 2 години
Механизъм: Кварцов (батерия)
Верижка/каишка (материал): Текстил
Вид часовник: Мъжки
Водоустойчивост: 100 M
Описание

Сътрудничеството на TW Steel с Red Bull Hollden Racing

TW Steel с гордост обявява сътрудничеството си с един от най-вълнуващите отбори в света на състезателните автомобили Red Bull Hollden Racing. Като техен официален партнъор , холандската марка представя нов часовник Red Bull Holden Racing Team Special Edition основан на новата си серия Volante, отбелязвайки това сътрудничество с този нов дързък модел.

Отборът чупи всевъзможни рекорди вече над 10 години, като постигна 8 требъла в състезанието за инженери, а през 2017 година Holden и Red Bull се обединяват. Red Bull Holden Racing Team Special Edition е с размер на корпуса 48 мм и перфектния часовник, с който да се покаже новото лого на Red Bull Holden Racing Team и сътрудничеството им с TW Steel.

Този специален модел представя ценностите на едни пионерите в тези спортове, а именно състезателно изживяване, което ви държи на ръба на седалка още от 2003 година насам. Като рекордьори те не еднократно са премествали границата на възможностите в този спорт и в технологиите на състезаване. През годините те изграждат своя база от фенове, които разпознаван в тях едни от най-смелите и дръзки пилоти, които са винаги готови да се издигнат от дъното.

Часовник изграден с мисъл и сърце за автомобилно състезание, Red Bull Holden Racing Team Special Edition предсавя успешната кариера на този отбор в автомобилните състезания. С 6 Батърст победи, 7 шампиона при пилотите, 8 отборни победи, както и 150 победи в състезания и 300 подиума, това е отбор, който познава успеха и часовник, който крещи победа.

Red Bull Holden Racing Team Special Edition е модифицирана версия на новата колекция Volante и е със стоманен корпус 48 мм с безел със синьо PVD покритие и коронка на винт. Захранван е от впечатляващата Miyota 6S21 хронографен механизъм и със стъкло от минерал кристал с подсилен слой от сапфир кристал.

„Сътрудничеството ни с Red Bull Holden Racing Team е нов начин да покажем любовта си към нов вид моторен спорт,”споделя изпълнителния директор на TW Steel Жорди Кобеленс. „Тази ново създадено колаборация между Holden и Red Bull създава един нов, силен и вълнуващ отбор и факта, че TW Steel е официален партньор на този отбор е вълнуващ. Ние сме изключително доволни с представянето на този нов специален модел. Знаем че хората от този отбор са извървели дълг път за да стигнат до тук и ние нямаме търпение да застанем до тях, изкачвайки нови върхове за в бъдеще. Red Bull Holden Racing Team Special Edition е много близко до нашите сърца.

Той производен на нашата нова колекция Volante и хронографния механизъм Miyota 6S21 носи същото представяне и енергия, която носи и отбора на състезателната писта. Така че, да, щастливи сме да обявим това сътрудничество и очакваме да видим какво ще постигне отбора!”

Предложете цена