Часовници TW312 корпус 40mm стомана с черно PVD покритие

Часовници TW312 корпус 40mm стомана с черно PVD покритие
TW312 корпус 40mm стомана с черно PVD покритие
  • Автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя.
  • Безплатна доставка с опция за преглед и тест.
  • Възможност за покупка на лизинг.
  • Възможност да предложите приемлива за вас цена.

900,00лв.

Swiss Boutique
Код: TW312 Наличност: по заявка
Характеристики
Марка: TW Steel
Материал на корпуса: Стомана с PVD покритие
Размер на корпуса (mm): 40
Механизъм: Кварцов (батерия)
Цвят на покритието: Черен
Стъкло: Подсилен минерал кристал
Верижка/каишка (материал): Стомана с PVD покритие
Водоустойчивост: 100 M
Вид часовник: Дамски
Гаранция: 2 години
Описание

TW Steel отбелязва своето сътрудничество с носителката на награда Грами Кели Роланд с един специален часовник.

Kelly Rowland Canteen Bracelet Special Edition TW312 е изработен от стомана, която е обработена с черно PVD покритие. Това придава на модела отличителна и много разпознаваем характеристика от любителите на часовници. Корпуса на часовника е 40 мм, 10 АТМ водо-устойчивост, а дизайна на верижката е различен от останалите модели от колекцията Canteen Bracelet.

Захранван от механизъм Миота 0S20, дизайна на този модел включва и индекси и цифри с покритие от розово злато. Задния корпус на часовника е украсен с подписа на Кели Роланд.

С над 80 милиона продадени записи като една от трите певици в Destiny’s Child, американската R&B изпълнителка издава след това и 4 самостоятелни албума (‘Simply Deep’ – 2002, ‘Ms Kelly’ – 2007, ‘Here I Am’ – 2011, ‘Talk A Good Game’ – 2013).

„Много ми харесва елегантния и семпъл дизайн на последния ми TW Steel модел”, ентусиазирано споделя Роланд. „Докато останалите ми модели от колекцията CEO Tech крещяха цветове и мода, този модел е по-класически и семпъл със своите цифри и индекси в розово злато, контрастиращи на черния корпус и верижка. Часовника пасва много приятно на ръката, правейки го много желан аксесоар, който може да отива на доста видове дрехи.”

„Нашата цел е винаги да създаваме часовници с отличителен дизайн, който напълно да препокрива идентичността на нашия посланик на марката,” заяви изпълнителния директор на TW Steel Жорди Кобеленс.”Мисленето на Кели е винаги насочено към модата, така че ние създадохме модел, който да съответства на различни модни стилове. Този модел ще се хареса много, както на феновете на Кели Роланд, така и на тези на TW Steel.”

Предложете цена