Часовници CE4006
CE4006
  • Автентични продукти с гарантирано качество и гаранция от производителя.
  • Безплатна доставка с опция за преглед и тест.
  • Възможност за покупка на лизинг
  • Възможност да предложите приемлива за вас цена

1765,00лв.

Налично

Лизинг Лизинг
Предложете цена
Swiss Boutique
Код: CE4006 Наличност: наличен
Характеристики
Brand: TW Steel
Материал на корпуса: PVD покритие от розово злато Стомана 316L
Диаметър на корпуса (mm): 44
Стъкло: Сапфир кристал
Гаранция: 2 години
Movement: Кварцов (батерия)
Strap bracelet: Естествена кожа
Watch Type: Дамски
Water resistance: 100 M
Описание

На 31 юли на бляскаво VIP парти в Манхатън, Ню Йорк, бяха представени моделите на TW Steel, създадени по дизайн на Кели Роланд.

Носителката на Grammy, станала известна като част от групата Destiny’s Child, бе представена като посланик на марката миналия декември. Моделите са с хронографен механизъм, матиран корпус с диаметър 44см от най-висок клас стомана с покритие от розово злато, циферблат от седеф, стъкло от сапфир, обгърнато от 56 циркония. Излъчващи блясък, двата нови модела на TW Steel отразяват любовта на Кели към отличителен стайлинг и страстта й към розово и синьо. За да бъдат още по-специални, автографът на певицата с уникален глас краси задния капак и на двата модела с 10 АТМ водоустойчивост.

„Мога само да кажа, че обожавам тези модели” ентусиазирано каза Роланд „Наистина исках да бъдат завладяващи и стилни, но и да запазя характерното излъчване на TW Steel. Мисля, че се получи точно тава, дори нещо повече! Те са големи, смели и цветовете се допълват взаимно в колекцията, като в същото време са уникално привлекателни по отделно. Хареса ми да съм въвлечена в създаването им и с нетърпение очаквам да представя още специални модели.”

“Личността на Кели бе движеща сила в този проект.” каза Том Кобеленс – Chief Design Officer в TW Steel. „Тя очевидно има изключителен вкус и силен усет за мода. Искахме нейните модели да бъдат изпълнени с жизненост и да отразяват не само ДНК-то на TW Steel, но също и нейната страст към модата. Аз съм изключително доволен от крайния резултат и мисля, че моделите са едно вълнуващо цветно допълнение към нашата CEO Tech Колекция. Нямам съмнения, че предлагайки достъпен лукс тези модели ще се харесат на многото фенове на Кели по света, както и на проницателните почитатели на часовници!”

 

 

Предложете цена