FLUO зимна колекция:    изобилие от цветове за зимата

FLUO зимна колекция: изобилие от цветове за зимата

Сиво, аметист, черно, бяло, тъмно синьо, розово, синьо и лилаво:
Идващата зима ще бъде така обагрена с цветове, че лятото няма да ни липсва!

Октомври – зимата е точно зад ъгъла и от ToyWatch са подготвили всичко неоходимо за да извлечем най-доброто от сезона, оцветявайки новата си колекция Fluo в цветовете, характерни за това време на годината: студено сиво за модела Fluo London Smoke, непринудено и елегантно черно за Blackie ‘O Black, пленително виолетово за Purple Rain и уникалния Full Metal Blue.
Но за тези, които искат да пречупят традиционната сивота на зимата ToyWatch разнообрази палитрата с по-екстравагантни цветове., като бялото в модела Candy Sugar и свежите розово и синьо на моделите Pink Girlies и Blue Guys. Но най-прелъстяващи са часовниците сътворени във водещите за зимата цветове – Luck in Violet и накрая истинския must-have е винаги модерния Fluo Blue Jeans.

Това е рецептата на ToyWatch, със семпли, но уникални съставки: кварцов механизъм, корпус и верижка от изклучително леката plasteramic, стоманен заден капак и коронка и безели в цветовете на часовниците са естетически изисквания, които малко фирми, освен ToyWatch, са в състояние да задоволят.
“Създадохме колекцията Fluo Winter като палитра от топли и студени тонове потапяйки се и играейки с цветовете, също както художник рисува върху платно.” – каза Мара Полети Мавила, Президент на ToyWatch. “Нашето намерение беше експериментирайки с идеите си да позволим нашите творения да оживляват сезоните целогодишно.”
Тези специални часовници са създадени във версии Chrono, Solo Tempo, Small and Oversize във фирмените магазини в Милано, Рим, в престижните бижутерийни и модни магазини в цял свят, а сега и в София.
Всичко което трябва да направите е да оставите ръкавиците в чекмеджето и смело да покажете китката си! Fluo Winter ще ви топли!