CEO Canteen Automatic Dario Franchitti Limited Edition

CEO Canteen Automatic Dario Franchitti Limited Edition

TW Steel представя с удоволствие новия модел CEO Canteen Automatic Dario Franchitti, с който почита своя посланик и многократен шампион на сериите IndyCar Дарио Франкити.
Франкити е горд посланик на марката още от 2010 година и притежава статус на легенда и един от най-добрите състезатели в сериите на IndyCar.
В пика на продължителния му успех на пистата, а също така и след големия успех на предишните два негови модела, сега TW Steel представя третия часовник посветен на Дарио Франкити CEO Canteen Automatic Dario Franchitti в лимитиран брой серия.
Лимитиран в само 500 бройки, новият СЕ1200 е наличен в 50 мм корпус. Механизмът на този модел е автоматичния 9015 Myota, който може да бъде наблюдаван през задния корпус украсен със стъкло от сапфир кристал. Този механизъм се използва единствено в този модел и е от по-високия клас механизми, в който фокуса е върху по-добрите параметри на работа с помощта на 24 скъпоценни камъка и 28 000 HZ честота (8 удара в секунда) – осигурявайки на механизма по-добра работа и по-малко излишни движения между частите на механизма.
„Дарио е истински ценител на часовниците и ние сме горди да създадем още един модел с неговия подпис,”споделя Жорди Кобеленс, TW Steel CEO. „Той продължава да се състезава на високо ниво доста дълго време и ние сме се опитали да пренесем този факт в новия модел чрез механизъм 9015, който осигурява добро представяне на часовника за доста дълго време. Моделите посветени на Дарио са много известни и несъмнено този ще е също такъв.”
„Аз съм изключително доволен да създадем още един часовник, който да е свързан с моето име,” ентусиазиран споделя Франкити. „Този корпус от 50мм е моят принос към часовниците с по-голям размер и настина харесвам крайния резултат, който определено има мъжко излъчване. Ние сме пренесли темата от предишните модели, но определено сме представили и нещо ново с дизайна на серията Canteen.”
СЕ1200 е с черен циферблат корпус от матиран черен ПВД титан. Както и в предишните модели Франкити, цифрата 10 е в червено, отразяваща номера на настоящата му кола, а цифрите 2 и 7 са в зелено отбелязвайки първия му номер в сериите IndyCar 27 през далечната 2007. Часовникът е със стилна черна каишка с дебел шев и има 10 АТМ водо-устойчивост.